ПОСЛЕДНИТЕ ПРЕДСМЪРТНИ КОНВУЛСИИ НА АМЕРИКАНСКАТА ИМПЕРИЯ - убиха сенатор, разкрил търговия с бели деца...

На 7 юни 2019 година бившият сенатор-републиканец от щата Арканзас Линда Колинз-Смит бе открита убита в дома си в град Покахонтас, щата Арканзас.
Разузнавателният ресурс CD Media съобщи, че разполага с информация, че Смит е имала намерение да даде гласност на информация за «действащите съдии в щата Арканзас, които са отнемали деца от бедни жени чрез департамента на службата за защита на децата в щата и са ги продавали на богати семейства».
Според източника на изданието, Смит е твърдяла, че престъпниците са използвали нелегални мигрантит  за извършване на престъпленията, в това число убийството на майките на децата.
«Смит разполагала с информация за мрежа за търговия с деца, която била управлявана от правителството на Арканзас», пише също thefreethoughtproject.com.
Според бившия прессекретар на Смит, нейните съседи са съобщили, че са чули стрелба (стрелба, а не изстрел!) на 6 юни, т.е. в деня на смъртта на Силкс (офицерът от полицията на Ню Йорк, който прочел цялата кореспонденция на Хилъри Клинтън, а по-късно бе намерен прострелян в главата).
А в популярния в САЩ сайт BlogTalkRadio близките приятели на Линда Смит споделят, че тя е трябвало след няколко дена да даде показания срещу Хилъри Клинтън пред голямото жури на щата.
На 6 юни «има още един зловещ случай — бившият сенатор-републиканец от щата Оклахома Джонатан Никълс, който разполага с информация относно високопоставени педофили, е бил намерен убит с огнестрелна рана в дома си в град Норман, щата Оклахома», съобщи порталът CD Media, чийто източник счита, че убийствата на двамата сенатори са свързани.
Линда Колинз-Смит и Джонатан Никълс през 2016 година са били сред авторите на законопроекта, предполагащ смъртно наказание за гореописаното престъпление. Върховният съд отхвърлил техния законопроект.
Порталът Abel Danger Global посвещава на тези зловещи убийства статия със заглавието «Дълбоката държава замита следите?», в която пише:
«Наблюдаваме последните предсмъртни конвулсии на американската империя, тя се разпада пред очите ни с всяка нова смърт».
Авторитетният публицист и писател Дайана Уест, чиято колонка се публикува в 120 американски издания, задава следния въпрос: има ли връзка между смъртта на сенаторите-републиканци и ню-йоркските полицаи, прочели кореспонденцията на Хилъри Клинтън.
«Отговорът се свежда до мрачно подозрение и няколко неопровержими факти, които доказват, че една или няколко от тези четири смърти биха могли да имат някакво отношения към работата на тези хора срещу педофилите и търговията с хора или към официалната корупция», пише Уест.
«Безпокойсвото е предизвикано главно от десетилетните наблюдения над престъпното семейство Клинтън, което е обвеяно със затвърдилата се аура на много, много неразкрити убийства и странни смърти, които се случиха около Клинтън и техните скандали.
Шокът е от това, че не един, а двама офицери от полицията на Ню Йорк едновременно се самоубиват в рамките на 24 часа, ме заставя да се замисля…за гнилото дело с ноутбука на Антъни Вайнер…»
(Вайнер е мъж на помощничката  на Хилъри Клинтън, а самоубилите се полицаи от Ню Йорк са прочели съдържаните на ноутбука — секретните писма на Хилъри Клинтън).
«Когато поглеждаме убийството на Колинз-Смит в Арканзас и насилствената смърт на Никълс в Оклахома, това вече е повече от подозрение», продължава Уест, правейки аналогия с трагичната съдба на сенатора от щата Джорджия Нанси Шефер, която разобличи държавните служба за търговията с деца.
През 2010 година Шефер и нейният мъж бяха намерени застреляни, полицията установи, че «това е самоубийство».

Петя Паликрушева, БГ Нюз фронт

No comments:

Post a Comment