Кой открадна 180 милиона за "щастливи прасета"...

Помните ли? Това беше преди две години!
180 милиона лева ще се похарчат, за да са щастливи прасетата - свинете в България?!
И ако си мислите, че това са много пари - жестоко се лъжете.
Защото за щастливи животни се похарчиха милиарди, а резултата е видим в Парламента!
Толкова са щастливи прасетата в кочината там, че си грухтят на воля където се сетят и въртят малките си навити опашчици доволно, докато са се опънали в помията и л@йната която сами са направили.
Но ако си мислите, че приликата с естественият животински вид прасета и нашите депутати е очевидна, жестоко се лъжете защото е научно доказано, че прасето може да се обучи, да се научи, дори да му промениш навиците, но на родните грухтяхщи екземпляри в родната политика нищо не можеш да промениш, това също е научно доказано вече 28 години гледаме как в политиката влизат все по - големи прасенца, някои които във времето толкова се освиниха, че станаха нерези.
И когато на първо четене прочетох новината, че 180 милиона ще се харчат за прасетата да бъдат щастливи, се сетих именно за тези нерези, които цял живот се въргалят в помията и се кефят, че за тях не идва коледата и никой не ги прави на мас и пържоли.
Който разбрал, разбрал...

Atanas Kalev, Фейсбук

1 comment:

  1. Тези прасенца в парламента само за сапун и пача стават..... Специална селектирана порода домузи за нищо друго не става - сапун и пача

    ReplyDelete