Радева скочи на Слави: Партия с име "Няма такава държава" е обида към българите с надежда!

Съпругата на президента Румен Радев Десислава скочи на бъдещия политически проект на шоумена Слави Трифонов.
В среднощен пост в социалната мрежа първата дама заклейми името "Няма такава държава", определяйки го като обида към "всички българи, на които им е останала единствено надеждата". 
Публикацията предизвика внимание и поради факта, че първата дама е бивш кадър на "Шоуто на Слави", като самата Радева не за първи път се обръща срещу първия си работодател. 
По традиция текстът на президентшата е допълнен от музикален поздрав - парчето "Trouble" (в превод "Проблем), чието название обаче нямало нищо общо с политическата обстановка и множеството кризи у нас и то по думите на самата Радева. 
Ето го и целият текст на публикацията ѝ:
Парчето няма нищо общо с НАПлийкс, нито с АЧС, нито със "злощастните думи" (по румънското правителство) на нашия премиер, нито с политическия проект "Няма такава държава"... Макар самото име да ми звучи като обида към всички българи, на които им е останала единствено надеждата...
Парчето просто е повече от хубаво. Енджой!
/Отново съм в движение
Търся място, за да се скрия, 
Навсякъде, накъдето се обърна, има проблеми, 
Търся своя път, 
Проблемите винаги ме намират,
Скъпи, самотна съм, губя контрол, 
Имам нужда от някой, който да разбере 
дори лошото в душата ми .../
Въпреки изричното уверение на президентшата, че текстът на песента не може да се свърже с действителни лица и събития, няколкото извадени абзаца сякаш говорят сами по себе си - "навсякъде накъдето се обърна има проблеми/ проблемите винаги ме намират/ губя контрол".

Източник: Епицентър

No comments:

Post a Comment