ПУТИН ВИРТУОЗНО НАДИГРА «ДЕЦАТА НА СОРОС»

В Русия Владимир Путин умело погаси организираните от петата колона протести в Москва, чиято цел беше да се унищожи държавата.
Това в ефира на YouTube-канала «InterVizor» заяви известният украински композитор Владимир Бистряков.
«Путин много умело погаси този преврат. Той им даде плащад «Сахаров», те направиха там концерти и нямаше никакви инциденти. Западът е много разочарован от това, реагира и каза, че демонстрантите там били прекалено вяли.
Разбирате ли къде се крие коренът на злото? Т.е. там Западът е планирал същото, което се случи в Украйна. Всички тези са деца на Сорос, деца на западните корпорации. Това са тези, които искат да поставят Русия на колене», отбеляза той.
Владимир Бистряков подчерта, че по такъв начин транснационалните корпорации се опитват да обкръжат Русия с пояс от враждебно настроени държави-русофоби, за да се избавят от силния конкурент.
«Те се опитаха да направят това в Беларус, но Батка бързо им отряза рогата. И сега Беларус е тиха, не мисли да се разпада, защото няма ресурси, хората там си живеят нормално. Сега същото се опитват да направят в Киргизстан. Искат да обкръжат Русия в обръч от «приятели». Това е стремеж към световно господство», възмути се композиторът.

Петя Паликрушева, БГ Нюз Фронт

No comments:

Post a Comment