България ври и кипи, а новините започват с цитиране на съболезнователните телеграми до САЩ

НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА В СВИНСКИТЕ МЕДИИ
Централните новини на БТВ започват с вълнуващи репортажи от стрелбите в САЩ.
Безкрайно интересно за българите! Направо нямах търпение да чуя!
Българите, естествено, искат да чуят в началото на новините какво точно се е случило в страната на Големият Бял Господар! Не се интересуват нито от избиването на прасетата, нито от протестите, нито от пожара в Сибир….
Важно е при господарите какво се случва.
Позата „партер“ не ви ли убива, неуважаеми журналиститутки? Всеки ден по света се избиват хора – в повечето случаи точно от Големият Бял Господар! За тях няма новини. Няма новини за избитите в Афганистан, Сирия, за избитите християни в Африка. Не е уместно, някак си….
Знаете ли, не ме интересува онази сбирщайн нация как се стреля помежду си. Изобщо не ме интересува. Интересува ме какво става с България! И започвайте новините с България! България ври и кипи, а вие цитирате съболезнователните телеграми до САЩ. Вече шеста минута продължават с тази новина. Горките латино и мюсюлмани в САЩ. Престъпление от омраза. А да попитам чий го търсят там?
Медиите ни промиват съзнанието. Кое е важно и кое – не! А и какво да се очаква, когато са собственост на най-големите прасета в държавата! Ама за тях евтаназия не се очаква!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

No comments:

Post a Comment