Плащаме РЕКЕТ на чужди фирми за да ни продават НАШИТЕ ВИНЕТКИ!!!! Луд народ ли сме?

Плащаме на чужди фирми да ни продават Тока от НАШИТЕ ЦЕНТРАЛИ!!!
Плащаме на чужди фирми да ни продават ВОДАТА от ДЪЖДА над България!!!
Плащаме на чужди фирми да ни продават НАШАТА МИНЕРАЛНА ВОДА!!!
Плащаме на чужди фирми да ни продават НАШЕТО ЗЛАТО!!!
Плащаме на чужди фирми да ни взимат такси за НАШЕТО ЛЕТИЩЕ!!!
Сега ще Плащаме на чужди фирми да ни продават - НАШИТЕ ВИНЕТКИ!!!
Събудете се РОБИ!!!!
Още една компания започва да продава електронни винетки в България от 14 август, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). Това е българското дружество "Конкорд Смарт Инфраструктура", учредено на 20 март тази година, с мажоритарен собственик американската Concord Smart Infrastructure Inc.
Компанията сключи договор с пътната агенция за Национален доставчик на услуги (НДУ) в началото на юли и имаше срок от 10 дни за постигане на оперативна съвместимост със системата.
"Конкорд Смарт Инфраструктура" възнамерява да стартира продажбата на е-винетки от 00:00 часа на 14 август 2019 г. под търговската марка DigiToll - както на специално разработената онлайн платформа www.digitoll.bg, така и в партньорската мрежа на "Интеркапитал груп", позната с услугата "Cashterminal", която разполага с над 1500 платежни терминални устройства в страната.
 До момента само една фирма продава електронните стикери и ще посредничи при събирането на пътните такси за камионите - "Интелигентни трафик системи". Компанията е получила своя договор на 18 декември 2018 г. ИТС прибира и 7% комисионна от цената на винетките.
Вторият регистриран национален доставчик - компанията "Телетол" - не е успяла да докаже оперативна съвместимост и договорът и в частта за продажба на е-винетки е прекратен, уточнява от пътната агенция. "Телетол" обаче обвиниха АПИ в създаването на изкуствен монопол, както и в това, че не са предоставили достъп до системата, за да могат те да тестват своето технологично решение.
В първата фаза от процедурата за регистрация на Национален доставчик на услуги е "Иком" АД. Дружеството иска да партнира само в събирането на тол такси.

Източник: svetovninovini.online

No comments:

Post a Comment