Вече можете да купите BMW с Биткойн в България. Скоро и с Левкойн!

Български крипто-обмен позволява купуването на луксозните германски автомобили чрез партньорство с Бова Кар.
Признак на сериозно приемане на Биткойн в България.
„Феновете на луксозната марка вече могат да се сдобият с чисто ново лъскаво возило плащайки посредством Биткойн или Етериум.“
Това гласи кратка статия в сайта на BoneX. В нея, обменът на криптовалути съобщава, че Бова Кар – оторизиран дилър и сервиз на BMW – вече приема плащания с Биткойн и Етериум чрез BoneX:
Услугата вече е активна и достъпна от официалния дилър на BMW – Бова Кар, посредством иновативния дигитален крипто ексчейндж – Bonex.bg.
Дори и да не сте почитател на марката, е твърде явно, че това е сериозно развитие за приемането на Биткойн като легитимно платежно средство в България. Мениджърите на обмена споделиха следното по въпроса на сайта си:
Партньорства от този ранг говорят само колко се увеличава доверието и разпространението на Биткойн. Мисията на нашата компания е да направим крипто достъпно по възможно най-удобния за клиента начин, давайки му възможност да пазарува директно както премиум автомобили, така и в бъдеще всичко останало.
В статията също така се казва, че обменът разработва силна партньорска програма, която има за цел „да приобщи повече бизнеси и търговци да приемат виртуалната валута“. Чрез услугата на BoneX бизнесите (в този случай Бова Кар) ще може „инстантно да превалутира и да получава средствата си в български лева, когато потребител поиска да плати в Биткойн“.
В статията, както и на страницата „за нас„, BoneX казва следното:
С BoneX всеки един потребител има възможността да навлезе по изключително лесен, бърз, достъпен и удобен начин в света на криптовалутите, да следи в реално време движението и тенденциите на техните цени, както и да се възползва от предлаганите от платформата инструменти за изграждането на ценните за всеки инвеститор фундаментални и технически анализи.

Източник: Cryptodnes. bg

No comments:

Post a Comment