Организираха катастрофа на Мая Манолова, малко след като обяви, че се кандидатира за кмет...

Мая Манолова буквално катастрофира часове преди  да обяви, че се кандидатира за кмет на София
На тръгване за работа днес Мая Манолова е катастрофирала споделиха очевидци във Фейсбук.
По думите на Манолова тя не е шофирала, но омбудсманът не уточни кой е бил зад волана на автомобила, в който е пътувала. Манолова каза и че нейна колежка е останала за преглед в "Пирогов" след инцидента в София.
Шофьорът на другата кола е изпратен за лечение вкъщи. Манолова добави пред журналисти, че до часове ще стане ясно дали ще се кандидатира за кмет. Тя посочи, че ако го стори, ще подаде оставка от поста на обществен защитник, а няма да излиза в отпуск - защото така било по-честно.
Междувременно Манолова, заедно с представители на съсловните организации на медицинските специалисти, внесе в деловодството на Народното събрание проект на Закон за съсловните организации. За създаването на такъв закон медицинските специалисти настояват от първия ден на своите протести, заедно с исканията им за достойни условия на труд и адекватно заплащане.
Проектът предлага възможност за създаване на съсловни организации на регулираните медицински професии в здравеопазването, които в максимална степен да защитават правата и интересите на своите членове. Според медицинските специалисти така ще се внесе ред при упражняването на техните професии.
Припомняме, две катастрофи се случиха и на лидерката на БСП Корнелия Нинова, когато партията започна да застрашава доминацията на диктатора Бойко Борисов.
Той обаче няма нищо общо, поне засега подчинената му прокуратура изобщо не разследва подобни версии...

No comments:

Post a Comment