Adsense-top

Защо стоим още в този изродски ЕС, в който германци твърдят, че "е престъпление" българин да бие на тенис! Да им бием шута на гадните западняци! Имаме гордост!

Цяла България ликува за победата на Григор Димитров над Роджър Федерер на US Open на 3 септември.
Очаквано, Димитров е и в заглавията на всички водещи световни медии.
Някои от тях отдават победата на българина на феноменалната му игра, докато други са шокирани от резултата от мача.
Има и такива обаче, които са безкрайно огорчени от победата на родния тенисист.
Логично е това да бъдат швейцарците, като се има предвид националността на Федерер, но истината е, че най-натъжени от резултата се оказаха... германците.
Един от спортните им портали - Sport1, публикува новината със следното заглавие: "Престъпление! Федерер бе провален от Димитров".
Според германците, швейцарецът е бил спрян към рекордна титла и за победата на Григор е спомогнала контузия на легендата. Спортният портал не жали Григор Димитров, като допълва и че той е станал най-ниско класираният тенисист, стигнал до полуфинал на турнир от Големия шлем, след Рейнер Шуетлер през 2008 г.
Всичко това показва истинското отношение на лицемерните западняци към нас - ние сме втора ръка хора, пигмеи, които заслужават единствено да бъдат мачкани...
А ние стоим в този изроден ЕС...
Между другото, точно за да не стават такива "престъпления", например в Шампионската лига са взети мерки. И източноевропейски отбор минава през иглени уши, докато стигне някъде. Да не вземе случайно някой да бие "Барселона" и да обърка сметките на лицемерните западняци...

No comments:

Post a Comment