Adsense-top

Путин коментира скандала: Ако аз направя в Русия, това което Бойко прави с българите, ще избухне революция и ще ме обесят с краката нагоре...

Президентът на Русия Владимир Путин коментира шпионският скандал в България с думите:
Някои държави, по точно политическите им лидери на тези държави използвайки органи, които трябва да са независими от политическите настроения в България, се опитват всячески да унищожат всичко,
което постигнахме през годините за постопляне на отношенията помежду ни, след като премиерът на България Бойко Борисов по нареждане на САЩ и ЕС спря два енергийни проекта АЕЦ"Белене" и "Южен Поток" бях решил да не коментирам темата, но сега понеже ме запитахте искам да заявя от трибуната, която имам а именно президент на Русия, че това което се случва в България е недопустимо за отношенията между две страни.
Само за няколко дена първо външно министерство на България, забърка Русия в скандал, сега и прокуратурата им ни обвиняват, че сме шпионирали тази малка страна на балканският полуостров.
Страна в която ако не са руските граждани да си купуват имоти по тяхното крайбрежие, досега да беше фалирала, руските капитали в България вложени само в апартаменти по черноморието на България са повече 2,5 милиарда евро също така не трябва да се забравя,
че имаме и руски компании в България като Лук Ойл, които реално определят и правят бюджета на тази страна, като вземем и факта, че атомната им електроцентрала работи само с руско ядрено гориво и също така само ние съхраняваме после отпадъка от тази електроцентрала, лично на мен, ми е много интересно какво точно им шпионираме или някой шпионира за нас.
Българското правителство за пореден път показва не само некомпетентност, но и силна зависимост от страна на западните си партньори, а твърденията им са повече от нелепи, че някой искал в страна в която 80% от населението обичат Русия да повлиявал, чрез други процеси.
Искам да уверя всички, че това което се случва в България няма да остане без последствия, особено за една определена политическа група от хора, за които сме наясно, че в паниката си, че не могат да се справят с поетите към нас като държава ангажименти, започват да губят реалната представа за нещата, не само за политиката в собствената си страна, но и за това как оскърбяват страна като нашата.
Стратегически погледнато България за нас е маловажен партньор, ние можем и без нея на Балканите, но погледнато от историческа гледна точка, ние сме да наистина братски народа, които говорим един език и изповядваме една вяра, ние сме си дотолкова еднакви, че това ни задължава да обичаме България, но когато те грешат и искат да ни се подиграват, ние няма да седим и да се подлагаме. Народа на България няма вина,
че си избира политици, които не знаят и не могат да водят страната си към просперитет, но народа на България има вина, че въпреки всички провали на политиците им през последните почти 30 години седи, гледа и търпи.
Това което българските политици причиняват на българите години наред, ако аз и правителството на Русия го причиняваме на руските граждани, то неминуемо в Русия щеше да има почти гражданска война, но в България дори няма реакция като протест срещу тези, които буквално съсипаха тази невероятно красива страна и прогониха народа и да си търси спасение по света"...

Източник: Новината

7 comments:

 1. Няма такава Държава

  ReplyDelete
 2. Бокоооо, укротявай си хрътките, че отдавна сте станали достойни за съжаление, бре!!! И един съвет - американците и инфантилните ти западни "партньори", не вещаят нищо хубаво за народът ни, още по-малко пък за теб! Впрочем, не съм сигурен ТИ колко си "българин", гледайки те как се оправдаваш след поредната забъркана грандиозна международна каша от твоите зависими и малоумни хрътки! А ТИ... Ако случайно имаш грам достойнство, направи обръщение към народът ни, извини се за всички грешки, които си направил до моментът и обяви публично, че си даваш оставката! В противен случай, бъдещето ти става трагично и изключително буреносно!!! Руснаците няма да ти дадат никакъв шанс да продължиш да се правиш на "най-големия", просто защото ТИ си най-посредствения премиер и най-големия самохвалко в целият свят!!!!!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Хаха,че за какво да се извинява ,Той Боко е безгрешен.

   Delete
 3. Г-н Путин е прав, престъпници съсипват Родината ни съграждани

  ReplyDelete
 4. При 22 милиона гладуващи руски граждани в 21 век Путин да си гледа неговите проблеми,той не може да се примири че губи васалния си съюзник Русия има голяма заслуга за положението в което се намираме!

  ReplyDelete
 5. В Русия не могат да правят Революция , нито Гражданска Война защото ще ги смажат и натикат по Затворите и Сибирските Лагери !!!

  ReplyDelete