Adsense-top

Путин: Ако аз направя в Русия, това което Бойко прави с българите, ще избухне революция и ще ме обесят с краката нагоре...

Президентът на Русия Владимир Путин коментира шпионският скандал в България с думите:
Някои държави, по точно политическите им лидери на тези държави използвайки органи, които трябва да са независими от политическите настроения в България, се опитват всячески да унищожат всичко,
което постигнахме през годините за постопляне на отношенията помежду ни, след като премиерът на България Бойко Борисов по нареждане на САЩ и ЕС спря два енергийни проекта АЕЦ"Белене" и "Южен Поток" бях решил да не коментирам темата, но сега понеже ме запитахте искам да заявя от трибуната, която имам а именно президент на Русия, че това което се случва в България е недопустимо за отношенията между две страни.
Само за няколко дена първо външно министерство на България, забърка Русия в скандал, сега и прокуратурата им ни обвиняват, че сме шпионирали тази малка страна на балканският полуостров.
Страна в която ако не са руските граждани да си купуват имоти по тяхното крайбрежие, досега да беше фалирала, руските капитали в България вложени само в апартаменти по черноморието на България са повече 2,5 милиарда евро също така не трябва да се забравя,
че имаме и руски компании в България като Лук Ойл, които реално определят и правят бюджета на тази страна, като вземем и факта, че атомната им електроцентрала работи само с руско ядрено гориво и също така само ние съхраняваме после отпадъка от тази електроцентрала, лично на мен, ми е много интересно какво точно им шпионираме или някой шпионира за нас.
Българското правителство за пореден път показва не само некомпетентност, но и силна зависимост от страна на западните си партньори, а твърденията им са повече от нелепи, че някой искал в страна в която 80% от населението обичат Русия да повлиявал, чрез други процеси.
Искам да уверя всички, че това което се случва в България няма да остане без последствия, особено за една определена политическа група от хора, за които сме наясно, че в паниката си, че не могат да се справят с поетите към нас като държава ангажименти, започват да губят реалната представа за нещата, не само за политиката в собствената си страна, но и за това как оскърбяват страна като нашата.
Стратегически погледнато България за нас е маловажен партньор, ние можем и без нея на Балканите, но погледнато от историческа гледна точка, ние сме да наистина братски народа, които говорим един език и изповядваме една вяра, ние сме си дотолкова еднакви, че това ни задължава да обичаме България, но когато те грешат и искат да ни се подиграват, ние няма да седим и да се подлагаме. Народа на България няма вина,
че си избира политици, които не знаят и не могат да водят страната си към просперитет, но народа на България има вина, че въпреки всички провали на политиците им през последните почти 30 години седи, гледа и търпи.
Това което българските политици причиняват на българите години наред, ако аз и правителството на Русия го причиняваме на руските граждани, то неминуемо в Русия щеше да има почти гражданска война, но в България дори няма реакция като протест срещу тези, които буквално съсипаха тази невероятно красива страна и прогониха народа и да си търси спасение по света"...

Източник: Новината

35 comments:

 1. Няма такава Държава

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
 2. Бокоооо, укротявай си хрътките, че отдавна сте станали достойни за съжаление, бре!!! И един съвет - американците и инфантилните ти западни "партньори", не вещаят нищо хубаво за народът ни, още по-малко пък за теб! Впрочем, не съм сигурен ТИ колко си "българин", гледайки те как се оправдаваш след поредната забъркана грандиозна международна каша от твоите зависими и малоумни хрътки! А ТИ... Ако случайно имаш грам достойнство, направи обръщение към народът ни, извини се за всички грешки, които си направил до моментът и обяви публично, че си даваш оставката! В противен случай, бъдещето ти става трагично и изключително буреносно!!! Руснаците няма да ти дадат никакъв шанс да продължиш да се правиш на "най-големия", просто защото ТИ си най-посредствения премиер и най-големия самохвалко в целият свят!!!!!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Хаха,че за какво да се извинява ,Той Боко е безгрешен.

   Delete
 3. Г-н Путин е прав, престъпници съсипват Родината ни съграждани

  ReplyDelete
  Replies
  1. Нищо лично към Путин, но той защото е голям красавец или цвете за мирисане. Крадеца вика дръжте крадец��

   Delete
 4. При 22 милиона гладуващи руски граждани в 21 век Путин да си гледа неговите проблеми,той не може да се примири че губи васалния си съюзник Русия има голяма заслуга за положението в което се намираме!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Що за изказване спрямо към Руснаците малоумник, отивай в турция и америка. там добре ще те нахранят, дори и малката ти задна дупка ще напълнят , за да си ходиш с осмивка на лицето

   Delete
  2. У, не осмивка, то за другото си прав

   Delete
  3. можеш само да лижеш лайната на велик държавник човек и лидер като владимир!

   Delete
 5. В Русия не могат да правят Революция , нито Гражданска Война защото ще ги смажат и натикат по Затворите и Сибирските Лагери !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. кой ще ги смаже ве малоумник, управляващите са няколко а народа са безброи милиони! по-скоро обратното...

   Delete
  2. МАЛОУМНИК!Те и в България управляващите са малцинство, НО какво прави народа по този въпрос? Смазал лиги е??

   Delete
 6. Това е един необразован и безгръбначен дебил, каквито са повечето ни политици. Те никога не се извиняват защото никога не се учат от грешките си. За да може малко страна като нашата да лавира благоприятно за самата себе си сред движението на големите сили трябва да бъде охранявана от най- умните, начетени и образовани сред нас. Не виждам това да се случва. Оправляват ни мутри и техни държанки.

  ReplyDelete
  Replies
  1. кято им гледам държанките и вече им знам либидото и оттам качеството на държавници

   Delete
 7. Да ги избием даржавници кратци

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ебем ти и закона... Докато не се осъзнаем, че сме я затънсли толкова, че само и единствено с насилие и жертви ще се измъкнем от тинята.... Ще продължаваме да затъваме докато не изчезнем завинаги слети с народите от света загубили идентичност и дом

   Delete
 8. Правильно говоришь Владимир Путин

  ReplyDelete
  Replies
  1. првилно е да го духа

   Delete
  2. Ти пък много си устат, защо ти не го духаш тъпанар

   Delete
 9. С едно не съм съгласна!!!
  Българският народ не веднъж е възклицавал, че това управничество не му се нрави!!!
  Реално би било, вие властимащите да вземете участие в борбата на българите срещу тези "кръвопиещи".... Брутално е да виждаме, че вие като колектив не можете да се справите с идиотите, които разиграват поколения наред!
  И след като имате позииция по въпроса.... Действайте!
  Ние сме разединени от 3 десетилетия!
  Според вас, кой не би искал да живее в хармония?!? Ние не сме мазохисти!
  Държавата ни е прекрасна!
  Народът ни е гостоприемен, любющ и състрадтелен... Та ние събираме капачки за ковиози!!! Направете си равносметка вие, пиадесталоседящите и решете дали ще ни извадите от "калчището" наречено СИСТЕМА или ще ни оставите да се удавим в него!

  ReplyDelete
 10. Съгласен с всичко написано по горе, знам и че този коментар няма да повлияе на никои,но докато полицайте седят и подкрепят тези които унищожават това което имаме никога няма да има просперитет... ясно и те са хора и гледат да си изкарат хляба, но това не означава че усигоряват бъдещето на децата си (държавата, народа) с това което правят... никога не сме били единни и надали някога ще бъдем, но дано някой ден

  ReplyDelete
 11. тук в българия командва един тиквоч от цру и моссад са му подарили да тероризира народа на българия завинаги

  ReplyDelete
 12. Не е ясно кой е превеждал тази реч, но ако съдим по правописа на преводача, възможно е и смисълът да е предаден точно толкова небрежно. Все пак, ако действително предизвика революция, склонен съм да призная дефекта за ефект.

  ReplyDelete
 13. Вместо да праскате ръпи коментари, отворете сайта източника на новината и без изненада ще откриете,че такава новина не съществува. Колко трябва да си глупав и прост, за да не се интересуваш от фактите.

  ReplyDelete
 14. По наредена статия не измислихте ли,точно диктатор да ни учи на морал е малко пфф ха ха

  ReplyDelete
 15. От къде се пръкнахте вие бе. Аман от фалшиви новини.

  ReplyDelete
 16. Прост народ лесно се управлява.....а и вярва на всичко прочетено в " Блог за несериозни измислици и забавления".
  Тук, най-вероятно , всички плюещи се са сънародници.....

  ReplyDelete
 17. Колко сте зле значи , първо на първо това , не го е казал Путин , второ България и Русия не са братски народи и никога , не са били , по време на Руско Турската война целта на Руснаците , не е била да освободят България , а просто са следвали интересите си . Трето не говорим един и същ език , нито пишем на един и същ , ако един руснак ви напише нещо , първо на първо няма да можете да го прочетете и второ нищо няма да разберете , ако не сте им учили езика

  ReplyDelete