Adsense-top

Създателят на Формула-1: Не могат да простят на Путин, че не им даде да изкупят евтино Русия... Изпуснаха трилиони...

Бившият глава на «Формула-1» Бърни Екълстоун за пореден път призна, че счита президента на Русия Владимир Путин за «най-велик от хората», а също изрази съжаление във връзка с това, че руският лидер няма време да «покори Европа».
В разговор с кореспондента на ТАСС английският бизнесмен, бивш ръководител на «Формула-1» Бърни Екълстоун изрази признание към президента на Русия Владимир Путин, потвърждавайки думите си преди две години за това, че руският лидер е «най-велик».
Предприемачът подчерта, че Путин се налага да се занимава с най-широк кръг въпроси и се безпокои от следното: какво ще се случи със света след 15 години. По тази причина, счита Екълстоун, «той няма време да покори Европа», което, според него, би било от полза за региона.
Бизнесменът също обясни, защо Западът завижда на главата на руската държава. Коментирайки неуспешните опити за натиск над Путин от страна на американските и европейските политици, Екълстоун подчерта, че подобни неща «се случват винаги».
«Просто завиждат на това, което Путин успя да постигне. На това, което той успя да направи, което целият свят искаше, имаше намерение, но нямаше топки да направи», заяви предприемачът.
Припомняме, че по-рано немският експерт Александър Дил заяви, че САЩ «са разярени» на Русия заради Путин. Според американския специалист, заради твърдата политическа позицията на президента на Русия представителите на западния свят не са успели «евтино да изкупят» Русия.
Именно това те не могат да «простят» на Путин и до днес.

Петя Паликрушева, БГ Нюз Фронт

No comments:

Post a Comment