Adsense-top

ПУНТА МАРА пак ви ИЗЛЪГА. ИМА такава СТРАТЕГИЯ. В момента водя 10 дела срещу ДЪРЖАВАТА за НЕЗАКОННО ОТНЕТИ ДЕЦА...

Пунта Мара пак ви излъга.
Има такава стратегия.
Дори поиска от медиите да помогнат лъжите му да обхванат повече българи.
Адвокатът Петър Николов пред Дарик радио:
В момента водя поне 10 дела срещу държавата за незаконно отнети деца от родителите.
Ако някой смята, че това са слухове и лъжи аз работя с с документи в съда, не работя със слухове и фалшиви новини.
Последното ми дело е
в Сливен с Даниела Николова с трите и деца, които бяха върнати от съда. В Смолян бебето на Симона от село Арда, в Русе и много други случаи. Все мои случаи. б.а. Представете си колко адвокати като Петър Николов има в България и колко дела има при тях.
Аз прочетох какво пише в тази стратегия, която сега твърдят, че не е приета, но тя ще влезе в сила от 1 януари 2020, защото има изменение на 26-27 закона плюс Семейния кодекс виждам какво предстои за гражданите.
Не става дума само за социално слаби хора. Имайте в предвид, че това ще засегне голям кръг български семейства, при разводи, родителски права, нови социални услуги.
Преди месец имахме среща с омбудсмана и той направи официална препоръка до премиера, като написа точно това за промените в законите.
От тогава досега няма никаква реакция от официалните власти. Нали разбирате, че липсва адекватен диалог и чуваемост.
Няма как да не възникне това напрежение. За мен напрежението са институциите, защото те просто не желаят диалог с хората. За тази паника отговорност
няма как да носят организациите противници на стратегията, защото като няма отговори хората настръхват повече и още повече.

 Източник: https://youcomments.com

1 comment:

  1. Приготвям чаша вода с глина за съпруга си всяка сутрин. За един месец той свали 8 кг, особено около корема.Тази бентонитна глина от вулканичен произход се пречиства чрез нанотехнологии и се обогатява с кофеин,
    овесени влакна и други компоненти,консистенцията напомня захар за глазура http://bit.ly/2B0oceI

    ReplyDelete