Adsense-top

Борисов поиска прошка от народа и обеща, че ако гласуваме за ГЕРБ, ще живеем още по-добре! Те не искали постове, а нашата любов!

Благодаря на всички, които работиха толкова активно в кампанията при едни трудни условия. Това заяви премиерът Бойко Борисов във видеопослание във „Фейсбук“.
„Искам да помоля за подкрепа всички, които са доволни от работата ни – тротоари, улици, пречиствателни станции, магистрали, жп линии, театри, опери, детски градини и училища.
Извиняваме се и молим за прошка, ако някъде с „майсторлъка“ си сме направили така, че някой ремонт да не ви харесал много. За сметка на това винаги бързо сме поправяли след това“, каза още премиерът.
„Подкрепете ни – отборът на ГЕРБ е най-можещ, знаещ, подготвен и най-доказан. Знайте, че сме си научили грешките и в следващите мандати на кметове няма да ги допускаме“, допълни Борисов. Видеото беше придружено с думите:
„В последния ден от предизборната кампания искам да благодаря на всички за труда и енергията, които положихте в тази нелека надпревара.
Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората. Стиснахме ръцете им и чухме критиките им – лично очи в очи. „Поздравявам и колегите от смесените региони, където се водеше най-тежката предизборна надпревара.
Благодаря Ви, че не отстъпихте от принципите и позициите си. Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър.
Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!“.
Като постовете не са важни за вас, защо за гласуваме за новите ви постове?
Това беше първата реакция в социалните мрежи.
И за кое по-точно да простим, запитаха майки и пенсионери.
Отговор, разбира се, нямаше.

Истината.нет

No comments:

Post a Comment