Adsense-top

Бойко Борисов: Изпитах Пламен Георгиев на английски и му е перфектен

Бойко Борисов: Изпитах Пламен Георгиев на английски и му е перфектен, а испански не знам!
Премиерът Бойко Борисов е изпитал Пламен Георгиев и каза, че английския му е перфектен. На въпроса на Хекимян, дали Георгиев владее испански език, Борисов бе категоричен:
бойко борисов„Аз испански не знам!“
Хекимян попита защо Георгиев е изпратен точно в Испания за главен консул, а премиера избяга от подтекста на въпроса с испанската афера, в която бе въвлечен със скъпа къща в Барселона на дама, за която опозицията твърдеше, че има връзка с него, като обясни, че е практика, когато някой е на толкова важен пост, като КПКОНПИ, да бъде пратен за известен период от време извън държавата,
докато се успокоят нещата.
За терасата на Георгиев и за незаконните постройки, които не желае да махне, Борисов заяви, че е пратил Георгиев с условие да ги събори и тази жалба да не я вижда повече.
На въпроса дали е дал ултиматум на Георгиев, премиера каза, че да и ако не приключи този проблем с терасата му, ще го отзове. „Аз съм му работодател, като държава и през външно ще го отзова“, каза още Борисов.
В социалните мрежи вече започнаха майтапите и народното творчество се развихри за английския на премиера, който е изпитал Георгиев, но че не знаел испански!

Източник: Аларма Нюз

No comments:

Post a Comment