Adsense-top

Това с "нацистите" е организирана PR акция срещу България, готвена от седмици! Властта трябва да ни защити, а не да се кланя като Бойко!

Президентът на БФС Борислав Михайлов да си подаде оставката. За това е призовал премиерът на България Бойко Борисов, разкри министърът на спорта Красен Кралев.
Докато бившият вратар не се оттегли, правителството спира да подкрепя финансово БФС.
Решението е пример за тотално лакейничене пред запада, който се опитва да изкара цяла България виновна, заради няколко нацистки подвиквания на лумпени по време на мача.
Съвсем очевидна е PR атака срещу България, и премиерът трябва да защити страната си, а не да се кланя на наглите западняци. Но какво да очакваме от най-голямото мекотело на този пост в историята ни.
"Преди малко премиерът ме извика по спешност - обърна се Кралев. - Знаете, че през последните четири години правителството направи много за развитието на българския футбол. Построиха се много терени на стадиони, много помощни, осветление, даваха се средства за развитие на ДЮШ.
Но след последните прояви, имайки предвид цялото състояние на футбола, след вчерашните инциденти, премиерът ми разпореди от днес нататък да преустановим всякакви отношения с футболния съюз, включително и финансови, до подаването на оставка на Борислав Михайлов. Повече коментар по темата ще получите по-късно лично от премиера.
По принцип ФИФА наказва, ако дадено правителство се меси в работата на футболната федерация на съответната страна. Спортният министър обаче обясни, че в случая това не е така: “Това не е нарушаване на правилата. Правилата се нарушават, ако директно се интервенира във футболния съюз. В момента казваме, че искаме оставката заради цялостното състояние на българския футбол, заради инцидентите вчера. Ясно и категорично - държавата не може повече да толерира подобно поведение.”
Всичко това идва след тежката загуба на националния ни отбор с 0:6 от Англия в европейска квалификация в понеделник. Освен това сега тимът ни е застрашен от големи наказания от страна на УЕФА, защото по трибуните се чуваха расистки скандирания по адрес на тъмнокожите футболисти на съперника.

No comments:

Post a Comment