Adsense-top

Борисов: "Около Манолова има един нечистоплътен - Б!" Себе си ли има предвид?....

Партийната битка приключи в неделя! ГЕРБ: БСП - два пъти! БСП е по-малка от ДПС. 
Дори в Русе, където води кандидатът на БСП, ГЕРБ е първа политическа сила.
Това заяви министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването "Тази сутрин" по БТВ. 
Гостуването на премиера е в навечерието на втория тур на местните избори в неделя. 
За пръв път от 14 години в столицата ще има балотаж.
Управлението изхабява, а и колко хора изгонихме - всичко това играе срещу ГЕРБ, изтъква премиерът. 
И посочи примери от други държави - и при Меркел, Орбан, дори Путин имало отстъпление.
Там, където "проветрихме" партията, има отстъпление, посочи Борисов. 
И каза, че не би искал да говори за дългара ръка на Цветан Цветанов. 
За Русе премиерът издаде, че имали по-добър кандидат, но не му стигали няколко дни уседналост, имал регистрация в София.
Как да не съм доволен от резултата?! 
Имаме два пъти повече от БСП, а те говорят като победители, от нулата като прибавиш малко е ръст, бе категоричен министър-председателят.
После Борисов се върна отново на темата "Цветанов". 
И каза, че като се види с Тръмп, ще провери какво е правил Цветанов в САЩ.
Мисля, че в неделя разумът ще надделее, коментира предстоящата битка в София Борисов. 
Не могат да покажат нито подлези, нито надлези, но много ги бива в аферите. Сега какво са измислили за неделя? И го правят всяка седмица. Всяки човек знае, че ромските гласове не могат да надделеят в София. Но ще снимат няколко групи роми как отиват да гласуват, това ще се снима и качват в мрежите, за да се правят внушения, разкри Борисов.
Около Манолова има нечистоплътни хора, във физическия смисъл, не се къпят! Знам ги, въртели са се около мен, искаха ми три милиона, когато за първи път се явявах за кмет. Този човек е с име "Б". Тези хора знам какво могат да измислят, разказа Борисов. И разкри, че знае това от "възмутен човек" в екипа на Манолова.
Какво могат да покажат БСП? Трябва да се върнат години назад и да покажат НДК, продължи премиерът. И се върна на темата за човека около Манолова, като обясни, че той това работи - като се яви някой нов политик, се завърта около него.
За карикатурите на Комарнитски Борисов каза, че се радва, че е разкрил едно работно място. Защото е главен герой на карикатурите му.
Премиерът каза, че се вслушва в критики и разкри, че Илиян Василев, емблематично лице за десницата, често му пише есемеси. И го поздравява.
Бойко Борисов отговори и на въпроси, свързани с прословутите ремонти в столицата. На директния въпрос - "Харесва ли ви Графа?", Борисов отговори: "Прекрасен е! Даже снощи си ходих до "Любен Каравелов" да си взема личната карта, да не я забравя и аз като президента, фантастично изглежда вечер, фантастично!"
"Аз живеех дълги години там, каква помиярна яма беше този Граф, докато управляваше синьо-червената мъгла! Сега е фантастичен!"
А на забележката на водещия Антон Хекимян, че медиите са показвали некачествено поставените плочки, отговори:
"Това вие работата! Преди нямаше какво да покажете! Добре, че ви направихме града, за да има какво да покажете! Защо не го показвахте преди този Граф! А този, който е направил грешка, прокурорите ще го вкарат в затвора!", развълнува се примиерът.
Бойко Борисов каза, че на следващите местни избори кметът трябва да предложи неща като забрана на камините и печките на твърдо гориво, жесток данък върху старите автомобили, забрана за коли в центъра. "Не само да говорим как е на Запад, но и да го направим!", каза Борисов.

Източник: Епицентър; заглавието е редактирано

No comments:

Post a Comment