Гаврата на герберите продължава: Наложиха втора забрана на шефа на "БОЕЦ" да напуска България... Жена му чака да и стане донор във Франция...

Абсолютна лъжа е, че прокуратурата е вдигнала забраната наложена ми за напускане на страната!
Прокуратурата ЛЪЖЕ и заблуждава медиите заради огромната обществена и медийна реакция на репресията и нечовешкият удар, който причиниха на семейството ми.
Това обяви късно вчера лидерът на "БОЕЦ" Георги Георгиев.
Адвокатът му Николай Хаджигенов съобщи вчера пред Фрог, че е научил от "Свободна Европа", които са получили уверение от прокуратурата, че забраната на Георгиев да напуска страната е временно отменена, но няма официално потвърждение за това.
Малко след това Георгиев обяви, че това не е вярно и все още не може да пътува до Франция, където в края на седмицата предстои животоспасяваща бъбречна операция на съпругата му, за която той е донор. Освен втора изрична забрана за напускане на страната, наложена  от окръжният прокурор на Видин, прокурор Ненкова,  той е получил и поредна, 60-та, призовка.
Фрог научи, че преди минути адв. Хаджигенов е получил документите, с които втората забрана е отменена, но за първата все още няма информация.

Фрог Нюз

No comments:

Post a Comment