Adsense-top

ООН плаща $22 хиляди заплата на пропагандатори на gженg*рa и на "матките под наем"-за да имат обратнuте деца...Парите - от фармата и Сорос...

АБОРТИЗЪМ, размиващи пола политики, „защита“ на жените и децата, внушавайки им, че са застрашени и независими - всичко това се пуска като щам из цялата планета от ООН с цел бизнес.
Този бизнес произтича както от продажбата на контрацептиви от всякакъв вид, така и на аборти или на „социални услуги“.
За целта в обществото следва да се внедри пакет от поведенчески модели, водещи до масовизиране на сексуалните отношения и снижаване на възрастта за начало на половия живот.
Чрез широки мероприятия в училищата, на които учителите биват въвеждани в темата, младежта бива приучвана, че има „право на удоволствие“, което родителите нямат право да нарушават, тъй като това си е лично тяхно дело. Когато се случи момичето да забремене, имат право да абортират по собствено решение.
В много страни, например в Испания, децата са защитени от закон, според който могат да абортират без знанието и без разрешението на родителите.
Чрез платени агенти ООН внедрява на местна почва тези политики, имащи унищожителен ефект както върху градското население, така и върху селското. Те водят до рязко снижаване на възрастта на първи полов контакт (докосваща педофилията), с 50% по-мощно разразяване на безразборния полов живот сред младежта (захранващ бизнеса с контрацептиви), бум на болестите, предадени по полов път, а също и - бум на абортите, тъй като противозачатъчните никога не са достатъчно успешни средства срещу забременяване.
Тази дейност е финансирана от международните фармацевтични компании. Като награда за изпирането на парите им и получената печалба, тя се разделя между тях и ООН. По този начин ООН получава огромно финансиране. В приложеното видео лекторката привежда огромните надценки на фармакологичните продукти за „репродуктивно здраве“, които ООН слага при продажбата им чрез подставени фирми.
За да могат тези политики да бъдат възприети на местно и международно равнище, ООН прибягва до скъпоплатени консултантски фирми по маркетинг. Вследствие на техните съвети в кампаниите се въвеждат положителнозвучащи и благовидни думи. Абортът вече се нарича „репродуктивно здраве“ или „право на жената върху своето тяло“ или „доброволно прекъсване на бременността“. Канят се известни артисти, уреждат се дебати по телевизията, провеждат се най-различни осведомителни мероприятия и т.н.
Чрез министерствата на образованието в Латинска Америка на входовете на училища и университети се поставят машини за на презервативи, а огромните печалби отиват в хазната на фармацевтичните компании и ООН.
Това е кратко обобщение на лекцията на г-жа Ампаро Медина, бивш юридически консултант към ООН и, като шеф на НПО получила шест и половина милиона долара от ООН, за да внедрява тези политики в Латинска Америка. След като, четири години по-късно техният унищожителен ефект става ясен, тя се обръща към ООН за промяна на подхода. Отговорът, който получава е, че това е единствения подход, и ако не ѝ харесва, може да напусне - нещо която тя прави незабавно, и то, отвратена.
В лекцията г-жа Медина обяснява и начините за инфилтрация в отделните държави за прокарване на тези политики. Подготовката за тази инфилтрация те получавали в самото ООН. Ето единият от тях: за да придобие влияние някоя от горните разрушителни политики в определена страна, те щателно изследвали психологическия портрет на всеки един от народните представители, като се насочвали към най-посредствените и най-жадните за престиж. Канели ги на конференции на ООН по света с всички платени разходи в скъпи хотели, откъдето те се връщали с удостоверение за представител на ООН в областта на, да кажем, „Експерт по публични политики по репродуктивно сексуално здраве“. Плащали им появяване по телевизията и пресата, организирали им мероприятия и т.н.. Това раздувало егото им и ги правило местни резиденти на ООН за прокарване на горните зловредни политики.
Месечната заплата на такъв резидент на ООН, отговорен за прокарване на тези политики била 22 000 долара месечно - при всички останали разходи (дом, кола и т.н.) - платени!
Преди радикалното си откъсване от тази дейност, г-жа Медина е била пряк инициатор и изпълнител на въвеждане на джендъристките послания в училищата и пред родителите, като чрез учебници и брошури на десетгодишни деца се е представял хомосексуализмът като една равнопоставена възможност за полов живот. Едновременно с това на децата им се представят „матките под наем“ като приемлив начин за сдобиване с деца на еднополовите двойки.
...Братя и сестри българи, без никакво преувеличение ние сме обект на международен заговор за нашето нравствено и, вследствие на това, физическо унищожение, като се извлекат максимални печалби от всякакви финансови схеми, носещи имена като „борба срещу насилието“ над малцинства, жени, деца или за „сексуално здраве“, или „репродуктивно здраве“. И пак без преувеличение - който в тази битка застане на страната на доброто да знае, че ще е малцинство, и ще трябва да брани България точно както преди век и половина са я бранели опълченците! Врагът е коварен, невидим, лицемерен, извратлив, представя се с възможно най-приятно лице, има огромна финансова, политическа и резидентска подкрепа, но ние трябва да бдим и да го разобличаваме!
Ударът не е насочен към възрастните, особено позналите тоталитарните времена - ударът е насочен към децата и младежта. Битката е за следващото поколение. Тях искат да развратят, да изпроституират и объркат, превръщайки ги в безпомощни зомбита, които да управляват, доят, и които ще бъдат напълно неспособни да създадат здрави семейства. За целта искат да ги настроят срещу нас - родителите, а където е възможно - да ги отделят и физически!

НАЦИОНАЛНА ГРУПА - РОДИТЕЛИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДЕЦАТА

No comments:

Post a Comment