Adsense-top

Пътничка на Летище София алармира: Няма никакъв здравен контрол, въпреки ежедневните брифинги

Потребител във ''Фейсбук'' сподели пост в социалната мрежа, в който изказва възмущението си от липсата на всякакъв здравен контрол и превантивни мерки за пристигащите пътници на столичната аерогара.

От публикацията става ясно още, че термокамерата, която трябва да разпознава пътниците с висока температура, ''май не работи''.
,,Днес сутринта се прибирам от Виена, от самолета слизаме около 50 човека само, стигаме до паспортното гише, и пред мен мъж и жена на около 50-55 годишна възраст, мъжа не се чувстваше добре, жена му потърси лекарска помощ, но казаха, на летището, че няма, жената попита, къде е камерата за проследяване на температурата, те отговориха тук е, НО МАЙ НЕ РАБОТИ, следва запитване, кой я гледа и следи, те отговарят не знаем'', пише потребителката на име Фатиме Лютова.
,,АБСОЛЮТНО НИКАКВИ МЕРКИ НЯМА, НИКОЙ НЕ НИ ПРОВЕРИ, НИКАКВИ БЛАНКИ НЕ СЕ ПОПЪЛВАХА, НЯМАШЕ НИТО ЕДНО МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ НА ЦЯЛОТО ЛЕТИЩЕ, А ТО БЕШЕ ПРАЗНО. Бих го приела горе долу за нормално, защото е все пак България, но е дразнещо, когато на ден има по 5 брифинга и извънредни заседания, и да казват на тях, спокойно, ситуацията е под контрол, всичко необходимо сме направили и действаме като всяка една европейска държава!! Действате, като в Нито една нормална държава'', не скрива възмущението си тя.

Източник: Интернет

No comments:

Post a Comment