Adsense-top

От кога Щабът за вируса се занимава и с радиация? Може би откакто убийството на Милен разклати цялата олигархична върхушка...

"Заветът"  от Добри Божилов
„Ген. Мутафчийски и експерти с извънреден брифинг за радиацията от Чернобил.
Получих много обаждания от притеснени граждани, които мислят, че пожарът край Чернобил е заплаха, призна шефът на ВМА
Извънреден брифинг бе свикан тази вечер в 23 ч. в Министерски съвет.
В него участват шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски, директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов и проф. Христомир Брънзов, директор на НИМХ.
„Причината за извънредната пресконференция в разнороден състав е, тъй като се появиха слухове за евентуална опасност, надвиснала над България във връзка с пожара, който гори в Украйна, близо до Чернобил, и във връзка с промяна на времето, а именно североизточен вятър и с валежите.
Носят се масово твърдения в социалните мрежи, че това би заплашило здравето на българите“, заяви ген. Мутафчийски.“
Колко трябва да е посрана от страх Хунтата на Бойко Методиев Борисов от реакциите на обществото и гнева заради убийството на Милен Цветков, че в 23 часа /!!!/ да дава извънреден брифинг за пожар в Украйна, станал преди 15 дни /!!!/!?
Колко трябва да си мерзък и подъл за да измислиш подобен идиотски „пиар“, с който да заглушиш убийството на Милен Цветков?!
Колко трябва да си малоумен, за да плещиш как във Фейсбук и нам си къде се „тревожел“ някой заради пожари в Украйна и облаци, и Чернобил?!
Чак пикаджийската дръжка на микрофон се изтърва, че и тя никъде не била чувала за такива опасения.
Това вече даже не е и чиста Хунта, това е Хунта с психиатрични отклонения!
Превърнаха държавата в концлагер, прилагат безумни „мерки“, които всъщност не са никакви мерки, а пълна лудост, че и сега облаците в Украйна ще оправят.
Това е тотална диктатура. И от вчера, изплашени до смърт каква вълна от реакции пламна заради убийството на Милен Цветков, измъдриха налудничавия си полунощен брифинг, белким хептен подлудят тоя народ.

Аферa
П.П. Георги Дренчев: Вече имаме и метеорологичен брифинг. Това е неква военна евровизия, бе! А брифинг за фурмите, кога?
Мария Папазова:
Между другото – най-лесният начин да създадеш слухове е да свикаш извънреден брифинг в 23.00, за да отречеш някакви от никого нечути слухове.

No comments:

Post a Comment