Adsense-top

Чудовищен резил, заради Гешев: Наши прокурори, изпратени от него в ОАЕ за Божков, са яли бой от тамошните служби

"Заветът"  от Добри Божилов
Опитали да арестуват и отвлекат на чужда територия хазартният бос в немилост Васил Божков...
Български прокурори са яли бой в ОАЕ (Обединетите арабски емирства).
А причuната е, че са се опитали да щракнат белезници и да отвлекат противно на международните норми хазартният бос в немилост Васил Божков пред очите на представители на тамошните служби.
Това шокиращо разкритие е отново на разследващия сайт “Бивол”. Тръгвайки по следите на така наречения бартер с ОАЕ и уж доставените от арабската държава медицински консумативи журналистите на сайта разкриват, че от общо 15 тона карго 12 тона са фурми.
А нашите управници са изпратили на емирствата 32 тона агнешко, придружени от икономическия министър Емил Караниколов. Българското правителство лъже, като казва, че са получили медицински консумативи от ОАЕ, коментира пред TV + главният редактор на “Бивол” Атанас Чобанов.
Цялата тази врътка с бартера с месото е за да замажат страхотния дипломатически гаф, организиран и реализиран от главния прокурор Иван Гешев, който прави за резил България пред целия арабски свят. И както казва пред Веселин Дремджиев Атанас Чобанов не само там – със сигурност това погазване на международните норми се обсъжда от всички дипломати. Но какъв точно е този срамен гаф?
Гешев изпраща двама прокурори и други придружаващи ги лица в ОАЕ, като предварително с местните власти на емирствата е уредена среща на прокурорите му с Васил Божков.
Божков се явява на срещата.
И точно в милиционерския стил на Гешев – очевидно така са били инструктирани, нашите пратеници щракват белезници на Божков и се опитват да го завлекат до самолета. Но представителите на тамошните служби се намесват и хвърлят един бой на нашите, разказва Атанас Чобанов.
Такива са родните борци за справедливост, ръководени лично от Инструмента на Господ. Нашият посланик там няколко пъти е викан на килимчето да дава обяснения, казва Чобанов.
Няма закони, няма правила
има само йезуитското “Целта оправдава средствата” за главния прокурор Иван Гешев – този Инструмент на Господ.
Чобанов коментира, че има притеснения относно психичното здраве на главния прокурор. Той смята, че за този грандиозен дипломатически гаф Иван Гешев трябва да бъде подведен под отговорност.

2 comments:

  1. Верно ще излезе твърдението, че освен съдебна реформа, за Гешев ще ни е нужен и екзорсист.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete