Adsense-top

Черепа се връща на бял кон – плати $30 млн. на адвокатска кантора в САЩ, изпява престъпленията на Бойко пред US службите

"Заветът"  от Добри Божилов
Бизнесменът поставил три условия – да свали Борисов завинаги, да си върне свободата и да получи обратно колекцията си от антики.
Васил Божков готви завръщането си на бял кон – бизнесменът е наел голяма адвокатска кантора в САЩ, която да го защитава във войната, която правителството на Бойко Борисов поде срещу него, издаде само пред Narod.bg източник от върховете на спецслужбите.
Според данните Васил Божков е платил хонорар от 30 милиона долара, за да ползва експертизата на US адвокатите.
„Мултимилионерът е готов на всичко, за да излезе победител.
Затова не жали средства, за да изобличи крадливото управление в България.
С този акт реално Черепа става свидетел пред американските служби, на които ще предостави всички налични доказателства за престъпленията на Бойко Борисов и хунтата ГЕРБ – документи, аудио- и видеозаписи”, обясни запознатият с драмата информатор на Narod.bg.
Въпреки пестеливата информация по случая вече е ясно, че мултимилионерът в изгнание е поставил три изисквания пред юристите в Америка, за които плаща грандиозния хонорар от 30 милиона долара –да свали Борисов завинаги, да си върне свободата и да получи обратно колекцията си от антики.

No comments:

Post a Comment