Adsense-top

Разтърсване: Гешев арестува хората на Бойко, контролиращи наркотичния му бизнес...

"Заветът"  от Добри Божилов
ПРЕДИ 2 ДНИ „АФЕРА“ ОСВЕТИ УДАРА СРЕЩУ ГДБОП. ГЕШЕВ КЪМ БОРИСОВ: „АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ МИ ЗНЪННЕШ, ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ!“ ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЗЕМЕТРЪС В БЛИЗКИТЕ ДНИ! ПРОЕКТА „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!
...
На 24.06.2020 АФЕРА написа:
ПРЕДСТОИ ЛИ АКЦИЯ „НА КОЛЕНЕ! ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!“?!
В публикацията изнесохме влизане на прокурори в ГДБОП, паниката на Ивайло Спиридонов, който звъни на Бойко Борисов и какво отвръща Гешев на Борисов след като Борисов го търси.
26 юни 2020, днес:
„Началник на отдел за противодействие на наркотрафика в ГДБОП е задържан снощи след получен подкуп. Задържан е и началник на сектора в същата дирекция и един служител на МВР.
Това обяви на извънреден брифинг главният прокурор Иван Гешев. По думите му, тримата са с 24-часова мярка за задържане. „Действията започнаха след 17 часа вечерта.
Продължават претърсванията на множество обекти и жилища. Става въпрос за организирана престъпна група, занимаваща се с подкупи и упражняване на логистика, помощ, чадър върху дейността на ОПГ, занимаващи се с наркотрафик и разпространение на наркотици не само в България“, обясни той. Двама висши служители на ГДБОП арестувани за подкуп!
„Тези длъжностни лица са най-висшите лица, за противодействие на наркоразпространение и хората за контакт с нашите чуждестранни партньори.
Към момента има добри резултати, които се надявам Специализираната прокуратура съвместно с да представи пред българските граждани.
Прокуратурата и МВР са и ще продължават да са безкомпромисни към всякакви случаи на престъпление, независимо от кого са извършени“, подчерта Гешев. 
„Не правим разлика кой нарушава закона и от коя институция е. Грозно е да оказваш съдействие за решаване на проблеми на наркогрупи, да предаваш доверието на своите партньори в  международен аспект. Пострадалите са български граждани, които страдат от този вид престъпност, нашите деца, които са бъдещето на България.
Работата на прокуратурата е да бъдем безкомпромисни към всеки, който извършва престъпления или нарушения“, посочи главният прокурор.“
Що е рекла „АФЕРА“, все е вярно!
Вчера президентът привика шефовете на спец.служби. В НАТО вече записите и снимките на Бойко Борисов, публикувани в АФЕРА, са проверени и са факт!
Гответе се ЗЕМЕТРЪС В БЛИЗКИТЕ ДНИ!
ПРОЕКТЪТ „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!

Afera.bg

No comments:

Post a Comment