Adsense-top

Лиляна Павлова заживя в кокетно жилище в Люксембург, банкерка от класа е…

"Заветът"  от Добри Божилов
След като европредседателството на България приключи, оглавяващият го министър Лиляна Павлова бе назначена на нов пост. 
От 1 ноември миналата година тя е вече вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) и е първият човек от България, член на нейния управителен съвет.
Престижната финансова институция е базирана в Люксембург, където Павлова замина да живее.
От снимки в профила на бившата министърка в социалната мрежа Инстаграм става ясно, че там тя обитава спретнато жилище. Преди дни нейната дъщеря София навърши 13 години, а празненството по случай рождения ѝ ден се състояло именно в дома на Павлова в Люксембург.
Щерката на вицепрезидента на Европейската инвестиционна банка е успяла да намери много приятели в чуждестранната държава, макар преди майка ѝ да бъде изпратена да работи там, тийнейджърката да посещаваше столично школо.
Партито ѝ било уважено от 10-ина най-близки гости, които ѝ поднесли подаръци за чудо и приказ.
Майка ѝ пък решила да я изненада, като ѝ спретнала тържествена украса. Специално за повода тя поръчала десетки балони с надписи „Честит рожден ден“ на английски, както и такива с цифрата 13 – годините, които дъщеричката ѝ навърши.
Тортата пък била на тема морско дъно, тъй като София, макар и на крехка възраст, се занимава с водолазно гмуркане професионално, има костюм и оборудване и вече е имала възможността да разгледа рифовете край Созопол. Рожденият ден на дъщерята на Павлова съвпаднал и с празника на друг член на семейството – тяхното куче Майки. Йоркширският териер също имал специална торта с две свещички отгоре, символизиращи годинките, които навършва.
Бившата министърка Павлова все по-често прави съпричастни последователите си в социалните мрежи с личния си живот, като споделя кадри на сладкишите и ястията, които с дъщеря ѝ приготвят, както и на цветята, които са неизменна част от дома и офиса ѝ.

Източник: Факти.бг, ПИК

No comments:

Post a Comment