ДОТУК С МИРНИЯ ПРОТЕСТ ОТ МЕН! С МУТРИТЕ - ПО МУТРЕНСКИ!

"Заветът"  от Добри Божилов
Днес Главната Мутра пак се показа с джипката, която се оказа без платена застраховка "ГО". И пак ни каза, че:
1.Няма да подава оставка.
2.Не спира да работи
3.Протестите пречат на полицаите
4..Не трябва да блокираме кръстовища
5.Да си протестираме до изборите- това е демокрацията.

НЯМА ДА СТАНЕ!

Всяка вечер Борисов ни изправя - полицаи срещу българския народ. И ние крещим "Оставка", докато той и останалите мутраци, скрити в някое от свърталищата си се подиграват с нас, присмиват ни се, а после се прибират да броят пачките в чекмеджетата си.
Мобилизирал е хиляди полицаи, настанени в три софийски хотела, за да го пазят от народа и спокойно припка с джипката по организирани от ГЕРБ групи благодарствени спектакли с елементарен сюжет.Разчита на полицията и страха ни от репресии и нагло отрича характера и смисъла на протеста и всенародния му характер. Останалите гербо-мутри в НС и МС заемат величестени пози на олимпийски богове и просъскват, че сме тиня, лумпени и боклуци.

АЗ ОТКАЗВАМ ДА БЪДА ПОВЕЧЕ КРОТКА И МИРНА!

Властта произтича и принадлежи на народа.
Като част от българския народ аз ще воювам за конституционното си право и правата на всички ни!

А на полицаите препоръчвам да си спомнят в кого са се клели - в Мутрата или в майка България, в ГЕРБ или в българския народ. И да помислят срещу кого се изправят - срещу приятели, майки, съпруги, деца! И за кого го правят - за Българоубиеца, който няма да увеличи заплатите им, няма да ги пощади утре, ще ги гази и ще им се присмива както на нас. Властта Му ще падне. И после пак ще трябва да се гледаме в очите, нали....

ДОТУК С МИРНИЯ ПРОТЕСТ ОТ МЕН!
С МУТРИТЕ - ПО МУТРЕНСКИ!

Румяна Ченалова, Фейсбук

No comments:

Post a Comment