ПАДЕНИЕ: Строители карани на сила на ГЕРБ-пленума за подкрепа на Борисов срещу 60 лв., който не иска – уволнение

Беззаконията на Бойко Борисов и хунтата не спират напук на протестите, блокирали цялата страна с искане на оставката на властта.
За днешния пленум на ГЕРБ в София, осветлен първо от Narod.bg, се намират хора против волята им, а който не иска да играе в масовката, е заплашван от уволнение, видя репортер на Narod.bg.
Началници във фирма „Грома холд”, която строи пътя Велинград-Сърница, събрали вчера всички работници и обяснили, че днес, 5 август, всички трябва да заминат за София, като ще участват в контра протест в подкрепа на Бойко Борисов.
От фирмата осигуряват на всички храна, гориво за колите, ще им върви и надницата за деня + 60 лева „бонус”.
Обаче – тези, които откажат да пътуват за масовката, която да покаже колко обичан е Бойко от народа, може да се считат за уволнени…
Новината, която поставя под съмнение съществуването изобщо на някакъв ред и закони, сподели на стената си Лиляна Влахова.
"Заветът"  от Добри Божилов
Източник на Narod.bg пък алармира, че в 8 часа тази сутрин от централният вход на фирма „Грома холд” в благоевградското с. Бело поле е тръгнала организираната фирмена подкрепа за Бойко Борисов.
„Автоколона от лични и служебни коли тръгна за София. Въпросът е защо частна фирма да води под строй служителите си на контра протест в защита на премиера?
Кой им покрива загубите за деня? Кой плаща разходите за път и храна,а надниците и допълнителната надница за недоброволната подкрепа за вожда? И накрая – кои са платени?Тези или хората протестиращи вече месец? Това е тази власт…, коментира информаторът на Narod.bg
Проверката на Narod.bg пък показа, че „Грома холд” е новото име на прочутата „Агромах” на покойния вече Методи Бачев.
Благоевградският бизнесмен се прочу с репликата, че „кмето на Симитли е*а Бойко Борисов”, която му костваше изритването от строителния бизнес.

Източник: Народ.бг
"Заветът"  от Добри Божилов

No comments:

Post a Comment