Цветеслава Гълъбова: Страховете им много са нараснали. Има защо

Вчера рано сутринта в личното ми пространство /месинджър/ нахлу г-жа професорката антоанета христова, за да ми обясни, че съм непрофесионална, агресивна и неудовлетворена, че не съм й на образованието и нивото. Всичко това го била установила с проективна методика.
Поводът беше пост на МОЯТА стена относно нейните анализи и мнението ми за слагаческото й поведение. Този пост се е разпространил, стигнал е до нежната й душа и я беше вбесил.
Та, по този повод се размислих над две неща:
Първо - след като съм толкова дребна, незначителна, неудовлетворена, агресивна, непрофесионална и т.н. защо госпожата "на ниво" се занимава с такава мижитурка, по какъв начин съм станала значима за нея, че ми пише гневни съобщения.
Второ - след като клакьорите на герб /в събота и една самоковска герберка ми писа на лични, че съм "мръсна, нагла комунистка"/ се занимават с мен - един просто несъгласен с тях човек, е ясно защо атакуваха така грозно и "мъжки" Ренета Инджова. Отдавна изказвам несъгласието си, отдавна пиша против смешковците, които "анализират" по студиата, вкл. и г-жа професорката, но едва сега се впечатлиха от това.
Значи страховете много са им нараснали. И има защо.

Facebook, д-р Цветеслава Гълъбова
"Заветът"  от Добри Божилов

No comments:

Post a Comment