Тигрите на Борисов трудоустроени в ДФЗ, ДАНС, Митниците с яки заплати

"Заветът"  от Добри Божилов
Любимият отбор на премиера Бойко Борисов Витоша (Бистрица) ненадейно е разпуснат, но бившите играчи отдавна са разпределени на държавна хранилка. Всички те се оказаха шефове и експерти със заплати над 3 хил. лв.
Така например една от най-възловите позиции за Пламен Стоянов, който стана шеф на отдел Обществени поръчки в ДФЗ.
През него са минали всички пари за общините у нас по Програмата за развитие на селските райони, без която малките населени места просто фалират.
Освен Стоянов, и другите играчи могат да се похвалят с летящи кариери в държавни институции като:
Летище София, Агенция Митници, дори КОНПИ, МВР и ДАНС.
На всички тези места се вземат големи заплати около и над 3 хил. лв. плюс внушителни бонуси с парите на всички данъкоплатци.
ОТ ФОРУМА:
Срещу тези хубавите заплати тигрите контролират въпросните ведомства в полза на център-нападателя, алфа-котарака Бойко. Кой им е треньор на тия мачароци? А собственик кой им е? Това е въпросът. Щото мачките скоро ще ги правят на калпаци и помпони.
Борисов е машина за ОПГ-та във всички държавни институции. Некомпетентни калинки, просто фигуранти с летяща кариера и бързо израстване и естествено с възможно най-високи заплати и задължително най-високите увеличения и бонуси. След Борисов е задължителна ревизия на всички престъпни деяния в държавните институции, където действа единствено шуробаджанащината и то с пълна сила.

Източник: onovini.eu

No comments:

Post a Comment