Предлагат на Цветанов да си купи цяло видинско село, продават се за без пари

ЦВЕТАНОВ, защо не си купиш цяла къща в някое видинско село?
Продават се по 500 евро на имот. Дори цяло село можеш да си купиш, или няколко села, струват колкото един асансьор в квартал „Изток“.
И да идваш през почивките да се наслаждаваш на „видимите резултати“ от управлението. Невероятна тишина, мъртвешка тишина. На места гробищата са по-големи от селата.
Хора няма, даже бездомни кучета няма. И магазини няма, и автобуси няма, и лекари няма, и училища няма, и детски градини няма, може и бизнес да завъртиш. Ще си продаваш сам на себе си, в това ти е силата.
ЦВЕТАНОВ, защо не си купиш апартамент във Видин? Няколко хиляди празни има. Дори цели квартали.
Тъкмо ще надзираваш как слугите ти къртят мрамор и гранит на уникалният видинският площад и го заменят с китайски плочки за няколко десетки милиона. Да няма после ремонт на ремонта. Паркомясто ще ти подарим,  където си избереш. И летище можеше да ти подарим, ама го откраднахте миналата година.
Само един проблем има, няма път. Но след като си купиш апартамент, ще се направи и път. Даже магистрала ще построите. По европейски проект, със знаменца и табелки на ТРЕЙС и Джи Пи Груп на всеки километър.
Но има и още един проблем, и аз живея тук. Но, ГЕРБ нали ти осигуриха бронирана лимузина и лична охрана, та би трябвало да си спокоен.
Кажи и на Цецка, и на Вежди, и на останалите, може да превърнем Видин във ВИП пансион, или затвор за пропаднали политици. Чакаме ви.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА
Георги Георгиев, публикация във Фейсбук
Послепис на редактора: За богатите българи и за политици, които търсят истинската тръпка на живия живот,  в Ново село, обл. Видин предлагат къщи на символични цени. Къщите нямат асансьор и почти всичкr са след груб крадеж, но пък селото разполага със стадион за 6 милиона лева.  Какво му плащаш?!

No comments:

Post a Comment