Adsense-top

Анджелина Джоли плаща за смяна на пoлa на дъщеря си, Брад и фамилията му против

Първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло Джоли Пит е родена като момиче, макар никога да не се е идентифицирала като такава.
Още от малка тя предпочита да се носи с мъжка прическа, да облича панталони и да носи тъмни дрехи, вместо да има дълга коса, да носи рокличики и женски аксесоари.
Капризите по външния вид на Шайло през годините са подкрепени от родителите й Брад и Анджелина. Сега обаче Шайло е вече на 12 години и желанията и да изглежда като момче вече на са просто каприз.
Според медиите отвъд океана звездната дъщеря вече е влязла за процедура за смяна на пола. Журналисти твърдят дори, че Шайло е преминала хормонално лечение, което постепенно превръща женското й тяло в мъжко.
Терапията на Шайло се заплащала изцяло от Анджелина Джоли, защото Брад Пит и семейството му не били съгласни с решението на първата им дъщеря. От друга страна Анджелина подкрепя напълно трансформацията на дъщеря си, като я види на специалисти, които да назначат най-добрата терапия за смяна на пола.
Според специалисти смяната на пола в фазата на пубертета е по-благоприятна, защото тези резки промени ще се случат по-бързо и лесно. Въпреки това мнозина са на мнение, че Шайло още не е развила своята женственост и след години може отново да поиска да стана момиче.
Чуждестранните медии пък твърдят, че трансформацията на звездната дъщеря ще се случи в хирургична клиника Younique в Санта Моника в Калифорния.

Източник: Канал 3

No comments:

Post a Comment