НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ

Приятели, както виждате, службите не спят!
Троловете също. Европа има ПЛАН за нас! Свободата на словото е мъртва, свободата да говорим е илюзия!
Ние само трябва да се подчиняваме с дебилна усмивка на това, което са ни приготвили! Включително това, заради което дойде Римския.
Но ще ви кажа нещо на тези, които си мислят, че управляват света. Ние, българите, може сега и да сме заспали, но винаги сме били тези, които не са се съобразявали с вашите планове! Защото имаме наши и България има мисия за света.
Ние няма да търпим да ни налагате вашите цели, изпълнявайте си ги сами. Мерси, Макрон, данке, Меркел, не участваме!
Това, че продажните ни политици ви се кланят и сервилничат, не означава, че българите ще ги последват. Винаги има предатели, винаги има герои!
България преди 13 века е дошла в Европа и искате, не искате, е станала важна част от нея. Тази част, която спря арабите при Константинопол, която забави османците през 14 век, която петстотин години запази вярата си и се съпротивляваше, докато вие пирувахте и правехте метани на султана, за да си продавате стоките!
България също е била империя. Била е и под робство. Знаем цената и на едното, и на другото. И имаме нещо, което вие никога няма да имате - запазваме идентичността си дори с цената на живота си. Българското остава в нас, без значение как се опитвате да ни пречупите.
И сега ще устоим! Тук е България. Държавата на българите. Ние решаваме кого да поканим. Тук са нашите закони! Тук е нашият, българският народ! Майната ви!
Да живее България!

Елена Гунчева

No comments:

Post a Comment