В Турция след пилотажа на Су-35 нарекоха американския F-16 «боклук»

Показният пилотаж на руските летци в Истанбул предизвика жив отклик сред турските граждани — както сред специалистите, така и сред обикновените жители на страната.
Припомняме, че Су-35 показа редица свои възможности по отношение на маневрирането и изпълнението на фигури от висшия пилотаж в рамките на феставала за военни технологии и технологии с двойно предназначение  Teknofest 2019.
Най-лесният начин да се разбере мнението на турските гарждани за руския боен самолет от поколението 4++, е да се запознаем с оставените от тях коментари под видеото с кадрите от полета на Су-35 в истанбулското небе.
Трябва да се констатира, че като цяло турските ползватели — и тези, които наблюдаваха полета на живо, както и тези, които видяха видеото, останаха във възторг от руския изтребител.
Ето няколко коментара:
Метин Екши:
Наблюдавайки полета на този самолет, мечтаех, че той ще може да стане наш изтребител, произвеждан в нашия завод. Днес на нас не ни е нужен американският дявол, а руската мечка.
Phönix — Diriliş başladı:
Това е значително по-добър самолет от американския боклук! Америка не възприема никого сериозно, освен Русия.
Друг позвател призовава да се откажат от «американския боклук F-16 и да преминат на руски изтребители.
ТорваК:
В 02.34 е «кобрата на Пугачов»: идеално съчетание на аеродинамика и мощна тяга.
Явуз Ортакчи:
Ние по-добре да участваме в производството на Су-57.
Халип Сайън:
Не знаем ще поискат ли руснаците да ни предадат технологията, но ако да, то си струва да купим 20-30 такива самолети. Те са явление.

Хотпойнт Нюз

No comments:

Post a Comment